SIC Marking e-touch

Prenosivi uređaj za obilježavanje e-touch omogućava identifikaciju dijelova korišćenjem dot peen tehnologije. Ovaj proces obezbeđuje pouzdano i nepromenljivo obilježavanje direktno u materijalu. Označavanje (tekst, logo, 2D Data Matriks kod i QR kod) je definisano nizom tačaka proizvedenih olovkom od volframovog karbida montiranom u sklopu elektromagnetnog udarača.

OPTIMIZOVANI EKRAN NA DODIR

E-touch uključuje ekran osetljiv na dodir u boji koji nudi programiranje zasnovano na ikonama i jednostavan je za korišćenje. Ergonomski i fluidan interfejs omogućava programiranje sa dvije ruke baš kao pametni telefon. Njegov ekran osjetljiv na dodir se može koristiti sa ili bez rukavica, što ga čini savršeno pogodnim za upotrebu u industrijskom okruženju. Funkcija SEE&MARK, prozor za gledanje u punoj razmjeri 1:1, omogućava vam da pregledate oznaku tačno onako kako će biti primenjena na deo.

LAKŠI I KOMPAKTNIJI

E-touch integriše svoj kontroler i ekran osjetljiv na dodir i ne zahtjeva dodatnu torbicu za nošenje. Teži manje od 2 kg i sa malim otiskom od 220 x 210 x 125 mm, e-touch je najkompaktniji i najlakši prenosivi uređaj za označavanje tačaka na tržištu. Ipak, veoma je robustan i čvrst zahvaljujući svojoj unutrašnjoj metalnoj strukturi. Pored toga, ima ergonomsku ručku i odličan balans težine, nudeći izvanrednu upravljivost.

REVOLUCIONARNI IZMENLJIV SISTEM PREDNJIH PLOČA

E-touch ima 3 prednje ploče koje mu omogućavaju da se prilagodi brojnim konfiguracijama označavanja:

  • Standardna prednja ploča specijalno je dizajnirana za obeležavanje ravnih dijelova ili cilindara.
  • Magnetna prednja ploča je savršena za obilježavanje metalnih dijelova.
  • Na kraju, podesiva smanjena prednja ploča može se koristiti za obilježavanje malih dijelova, udubljenja ili teško dostupnih područja.

Svestranost koju nude ove 3 različite prednje ploče omogućava obilježavanje većine dijelova bez potrebe za stubom, što često bude glomazno i nepraktično rešenje kada tražite mobilnost prenosivog sistema.

Velika inovacija u pogledu dizajna prednje ploče je njihov sistem fiksiranja. Fiksiranje se vrši pomoću magnetnog sistema koji je jedinstven na tržištu i koji vam omogućava da vrlo brzo prelazite sa jednog posla na drugi.

linx
SIC markingLogo rouge
ANSER-Logo-Horizontal-2022
zebra_technologies
novexx
eidos-logo-web
Wipotec-Ocs GmbH
atlanta-stretch