Mi nudimo rješenja.

Preduzeće GTS ADRIATIC je osnovano 2019. godine u Banja Luci sa željom da naša kvalitetna rješenja i usluge budu dostupni klijentima u Bosni i Hercegovini, kao i klijentima u regionu. Od prvog dana rada strategija razvoja naše kompanije zasniva se na građenju partnerskih odnosa sa klijentima. Naš cilj je da pronalazimo optimalna rješenja i da ispunimo sve zahtjeve korisnika na njima što efikasniji i isplativiji način.

Naš portfolio obuhvata mašine za:

  • obilježavanje
  • kodiranje
  • pakovanje
  • etiketiranje
  • inspekciju proizvoda
  • potrošni materijal

Prepoznavanjem profesionalnog i odgovornog pristupa svakom izazovu, naši klijenti su nam vremenom ukazivali sve više povjerenja koje nam je omogućilo da proširimo svoju ponudu proizvoda i rješenja. Na taj način obogaćujemo svoje znanje i iskustvo naših kolega, koje stavljamo na raspolaganje našim klijentima.

gts
klijenti

Zadovoljstvo klijenta na prvom mjestu

Iako smo osnovani 2019. godine i kao kompanija smo relativno mladi, konstantno bilježimo rast broja klijenata koji nam vjeruju. Od jednokratnih poslova do dugoročne saradnje, povjerenje nam je ukazao veliki broj firmi. Bilo da su u pitanju mali preduzetnici ili velike multinacionalne kompanije: svima pristupamo sa jednako pažnje.

Cilj nam je da rastemo sa Vama

Osluškivanjem tržišta i analizom zahteva klijenata zaključili smo da bismo proširenjem svoje ponude omogućili postojećim klijentima dalji zajednički razvoj, te zadobili poverenje novih klijenata koji imaju potrebe za specifičnim rješenjima, prilagođenih konkretnim potrebama. Danas GTS ADRIATIC posjeduje svoj softversko-razvojni tim i ćerku preduzeće ELCOM SYSTEM d.o.o. koje djeluje u oblasti mašinogradnje i industrijske automatizacije. Tendecija razvoja ELCOM SYSTEM-a je u oblasti robotike i primjene novih tehnologija u industriji.

Naši dobavljači su lideri u oblasti obilježavanja i kodiranja

Pozovite nas ili nam pišite kako bismo zajedno pronašli najbolje rješenje.