EC-E SERIJA: Jednostavne aplikacije uz optimalan odnos cijene i kvaliteta

EC-E serija obuhvata kontrolne vage osnovnog nivoa koje, uprkos svom cjenovnom pozicioniranju, nude visok kvalitet i pouzdanost pri radu do 150 kom / min. Modularna standardna mašina dizajnirana je za manje zahtevne primjene i izdvaja se iz mase jednostavnim i tačnim radom.

HC-M SERIJA:  Visoke performanse za srednje zahtjevne aplikacije

Kontrolne vage iz HC-M serije, koje su najprodavanije u svijetu, garantuju visoke performanse u srednje zahtjevnoj primjeni sa protokom do 250 kom / min. Uz performanse, odlikuje ga i veći broj standardnih hardverskih i softverskih opcija za 100% kontrolu prema direktivi o prethodno upakovanim proizvodima. Naravno, HC-M je dostupan opciono u IP69k varijanti za veoma vlažna okruženja i ispunjava najzahtevnije kriterijume usaglašenosti.

HC-A SERIJA: Serija najvećih kapaciteta za širok spektar aplikacija

HC-A serija nudi čitav spektar tehnoloških superlativa. U zavisnosti od primjene, on postiže izlaz od 650 kom / min i lako ga je integrisati za najveću pouzdanost, preciznost i brzinu. Jedva da postoje ograničenja modularnosti i prilagođavanja HC-A kontrolnih vaga, koriste se prvenstveno u prehrambenom i farmaceutskom sektoru, a takođe su izuzetno pogodni za složene aplikacije sa više traka ili za ultrabrzo vaganje vrlo laganih proizvoda kao što su pojedinačne tablete ili kesice praškastih proizvoda.

Detekcija kontaminata X-ray zracima