GTS Adriatic d.o.o. > Metal detektori

WIPOTEC-OCS metal detektori pouzdano otkrivaju bilo kakvu kontaminaciju Vaših proizvoda čak i ako su u pitanju najfinije metalne čestice. Upotreba metal detektora pruža veće poverenje kupaca u odnosu na najbolju moguću bezbednost proizvoda.

Naši detektori se mogu koristiti kao samostalna rešenja ili kao kombinacije koje štede prostor sa WIPOTEC-OCS kontrolnim vagama.

Kao samostalno rešenje, detektori metala iz WIPOTEC-OCS game impresioniraju svojom namenskom montažom, kao i sistemom autonomnog pogona. Oba obezbeđuju da se uređaji mogu koristiti praktično bilo gde. Veoma širok raspon tipova kaiša i prečnika valjaka ovde naglašavaju opcionu raznolikost koja omogućava praktično sve dimenzije zazora.

U kombinaciji sa WIPOTEC-OCS kontrolnom vagom, kontaminirani proizvodi se razlikuju od proizvoda sa pogrešnom težinom i odvojeno se izbacuju.

Metal detektori detaljno dokumentuju svoje postupke inspekcije i doprinose otkrivanju izvora grešaka u proizvodnji radi povećanja zaštite potrošača. Ova izjava se pre svega odnosi na prehrambeni sektor, međutim neprehrambeni proizvodi kao što su pelene postaju još bezbedniji zbog upotrebe detektora metala. Mašine su jednostavne za rad zahvaljujući jednostavnom upravljanju na interfejsu koristeći ekran osetljiv na dodir.

linx
SIC markingLogo rouge
ANSER-Logo-Horizontal-2022
zebra_technologies
novexx
eidos-logo-web
Wipotec-Ocs GmbH
atlanta-stretch