Mastila i aditivi

GTS Adriatic d.o.o. > Mastila i aditivi

U našem asortimanu pronaći ćete i kompletan asortiman mastila i aditiva koji Vam je potreban prilikom kodiranja i obilježavanja:

  • Crna mastila opšte namene: Linx asortiman crnih mastila opšte namene odlikuje se izvanrednim performansama na većini uobičajenih materijala, idealnim za većinu opštih spoljnih primena na ambalaži.
  • Posebna mastila za bolje prijanjanje: Dizajniran za aplikacije gdje proizvodni procesi mogu biti izazov za prijanjanje ili trajnost drugih mastila. Mastila za kodiranje na plastici i plastičnim folijama kao što su najlon, polietilen, polipropilen (uključujući neobrađen OPP i BOPP) i polivinilhlorid.
  • Food Grade mastila za prehrambenu industriju: Sadrže samo jestive sirovine u skladu sa propisima Sjedinjenih Država za hranu i lekove (FDA) ili Evropske unije (EU).
  • Kontrastne boje: Paleta pigmentiranih mastila koja donose živopisne kodove u raznim bojama na niz materijala uključujući gumu, plastiku i metale. Takođe nude dobru toleranciju na toplotu, postojanost na svjetlost i otpornost na rastvarače.
  • Mastila za specifičnu obradu: Dizajnirana za zahtjevnije primjene gdje se supstrat podvrgava dodatnim procesima, npr. parna sterilizacija ili hemijsko pranje.
  • Sigurnosna (UV čitljiva) mastila: Mastila koja su u blizini normalne svjetlosti gotovo nevidljiva, ali pod UV svjetlošću sijaju ljubičasto ili crveno. Pogodno za upotrebu protiv falsifikovanja kao i za ostale diskretne aplikacije.
  • Mastila u boji za blijede podloge: pružaju snažan kontrast u upotrebi na raličitim obojenim podlogama. Za bolju čitljivost koda ili se može koristiti kako bi se uklopilo u brendiranje ambalaže za diskretno kodiranje.
  • Specijalna mastila za obilježavanje velikih karaktera: brzo se suše i imaju slab miris, što ih čini posebno pogodnim za pakovanje hrane. Aplikacije mogu da uključuju kodiranje transportnog pakovanja, identifikaciju proizvoda, korporativno brendiranje, kontaktne podatke ili liste sastojaka.
linx
SIC markingLogo rouge
ANSER-Logo-Horizontal-2022
zebra_technologies
novexx
eidos-logo-web
wipotec web 2024
atlanta-stretch