Mastila i aditivi

GTS Adriatic d.o.o. > Mastila i aditivi

U našem asortimanu pronaći ćete i kompletan asortiman mastila i aditiva koji Vam je potreban prilikom kodiranja i obilježavanja:

  • Crna mastila opšte namene: Linx asortiman crnih mastila opšte namene odlikuje se izvanrednim performansama na većini uobičajenih materijala, idealnim za većinu opštih spoljnih primena na ambalaži.
  • Posebna mastila za bolje prijanjanje: Dizajniran za aplikacije gdje proizvodni procesi mogu biti izazov za prijanjanje ili trajnost drugih mastila. Mastila za kodiranje na plastici i plastičnim folijama kao što su najlon, polietilen, polipropilen (uključujući neobrađen OPP i BOPP) i polivinilhlorid.
  • Food Grade mastila za prehrambenu industriju: Sadrže samo jestive sirovine u skladu sa propisima Sjedinjenih Država za hranu i lekove (FDA) ili Evropske unije (EU).
  • Kontrastne boje: Paleta pigmentiranih mastila koja donose živopisne kodove u raznim bojama na niz materijala uključujući gumu, plastiku i metale. Takođe nude dobru toleranciju na toplotu, postojanost na svjetlost i otpornost na rastvarače.
  • Mastila za specifičnu obradu: Dizajnirana za zahtjevnije primjene gdje se supstrat podvrgava dodatnim procesima, npr. parna sterilizacija ili hemijsko pranje.
  • Sigurnosna (UV čitljiva) mastila: Mastila koja su u blizini normalne svjetlosti gotovo nevidljiva, ali pod UV svjetlošću sijaju ljubičasto ili crveno. Pogodno za upotrebu protiv falsifikovanja kao i za ostale diskretne aplikacije.
  • Mastila u boji za blijede podloge: pružaju snažan kontrast u upotrebi na raličitim obojenim podlogama. Za bolju čitljivost koda ili se može koristiti kako bi se uklopilo u brendiranje ambalaže za diskretno kodiranje.
  • Specijalna mastila za obilježavanje velikih karaktera: brzo se suše i imaju slab miris, što ih čini posebno pogodnim za pakovanje hrane. Aplikacije mogu da uključuju kodiranje transportnog pakovanja, identifikaciju proizvoda, korporativno brendiranje, kontaktne podatke ili liste sastojaka.