Glava za lasersko graviranje I104 HD

GTS Adriatic d.o.o. > Lasersko obilježavanje SIC Marking > Glava za lasersko graviranje I104 HD

Fiber laser je najnovija ultra-efikasna i trajna tehnologija markiranja jednostavna za implementaciju. Da bi zadovoljili zahtjeve ISO kvaliteta, sljedivost proizvoda je od suštinskog značaja. Zbog toga proizvođači koriste lasersko obilježavanje za automatizaciju operacija sljedivosti i time garantuju 100% kontrolu njihovog procesa. Naši HD laserski sistemi za označavanje opremljeni su laserskim izvorom optičkog vlakna MOPA (Master-Oscillator Power-Amplifier) dopiranog sa Iterbijumom koji je sada dokazana tehnologija. SIC Marking laserske glave su izuzetno robusne i omogućavaju obilježavanje uz visoke stope produktivnosti u bilo kom industrijskom okruženju.

Zahvaljujući vrhunskoj snazi, integrisani laserski I103 HD markeri prave kontrast na svim vrstama materijala (čelik, aluminijum, nerđajući čelik, titanijum, plastika…).

Logotip, alfanumerički kodovi, ali i standardne oznake 1D, 2D i DataMatrix kodovi su tačniji. Vrijeme ciklusa se smanjuje na materijalima kao što je aluminijum, a kontrast je ojačan na plastičnim dijelovima.

Zahvaljujući kompaktnom dizajnu laserska glava se veoma lako integriše na bilo kojoj proizvodnoj liniji ili robotskoj ćeliji. Osim toga, njegova autonomna operacija omogućava lako kontrolisanje PLC-a. SIC Marking laserske mašine mogu se integrisati na sve proizvodne linije koje koriste Profibus, Profinet, Ethernet / IP fieldbus (opcionalne komunikacione kartice).

Različite opcije kao što su 3D oznake ili integrisani sistem mašinskog vida mogu se dodati u bilo kom trenutku ako naši kupci to žele.

linx
SIC markingLogo rouge
ANSER-Logo-Horizontal-2022
zebra_technologies
novexx
eidos-logo-web
Wipotec-Ocs GmbH
atlanta-stretch