Print & Apply sistemi

ALX serija

Print & Apply ALX 73x i ALX 92x serije su pouzdani i savremeni sistemi razvijeni kako bi ispunili današnje visoke standarde za označavanje i identifikaciju proizvoda, kao i visoke zahtjeve lanaca snabdevanja i logistike. Dizajnirani za industrijska okruženja sa različitim proizvodnim kapacitetima, karakteriše ih velika brzina i preciznost…

DPM/PEM serija

OEM moduli štampanja DPM i PEM predstavljaju odličan odgovor na današnje visoke zahtjeve za Print & Apply. Ove module karakteriše velika fleksibilnost u razvoju prilagođenog rješenja za štampanje i primjenu. DPM i PEM moduli uključuju sve inteligentne, standardne karakteristike ALX opsega, kao što su štednja ribbona, brzina štampe 400 mm / sec i 1000 m trake sa etiketama.

ALX 73x

Model ALX 73x razvijen je da zadovolji najbrže zahtjeve tržišta za Print&Apply tehnologijom. Sa brzinama do 50 metara u minuti, modeli ALX 73x su neverovatni. Pokrivajući širine štampe do 152 mm (6 inča), najveći zahtjevi za štampom su pokriveni bez gubitka kvaliteta štampe pri visokoj brzini primjene. Velike etikete u kombinaciji sa rolnama od 1000 metara čine ALX 73x izuzetno efikasnim i ispunjavaju potrebe za brzom, pouzdanom i besprekornom identifikacijom proizvoda.

ALX 92x

Vrhunski, inteligentni modeli ALX 92x serije su savršeni izbor za svaku potrebu Print & Apply tehnologije. Pokrivajući tri različite širine štampe, ALX 92x sistemi su izvanredni u svakom okruženju. Koriste se za predmete, kutije i palete, štampanje bar-kodova, teksta, logotipa i još mnogo toga. Sa fokusom na efikasnost, ove modele karakterišu velike rolne od 1000 metara, funkcija štednje ribona i lako rukovanje operatera.

 

NOVO!

Rješenje za obilježavanje paleta: jednostavna identifikacija – sigurna distribucija

XPU aplikator naljepnica za palete nudi visok nivo pouzdanosti, efikasnosti i jednostavnosti za korisnika, uključujući zahtevne 24/7 aplikacije i pruža izvanredne rezultate štampanja čak i u grubim uslovima logističkog okruženja.

  • primenjuje oznake DIN A5 usaglašene sa GS1
  • označavanje opciono 2 strane palete sa samo jednom stopicom
  • označavanje do 180 paleta na sat zahvaljujući opcionalnom skeneru
  • opcije: skener za validaciju barkoda, RFID, 3 bočna označavanja
linx
SIC markingLogo rouge
ANSER-Logo-Horizontal-2022
zebra_technologies
novexx
eidos-logo-web
Wipotec-Ocs GmbH
atlanta-stretch