Provjera čitljivosti

1D/2D čitač kodova

Izuzetno široko vidno polje čitača koje je 4x šire u odnosu na konvencionalne modele što omogućava jednostavno čitanje više kodova ili pak u slučajevima gdje se kôd nalazi na različitim pozicijama na proizvodima koji se konstantno kreću na transporteru.

Udaljenost očitavanja 1D/2D čitača kodova je više od dva puta veća od udaljenosti očitavanja konvencionalnih modela što omogućava precizno čitanje kodova sa proizvoda različite visine, poput kutija, pneumatika i sl.  Nema potrebe za kontrolom položaja kôda niti za zaustavljanjem proizvodne linije zbog promene alata.

Potpuno čitanje kodova u pokretu, od transportnih traka do robotskih aplikacija.

Primeri aplikacija:

  • Čitanje kodova na različitim mjestima na delovima motora
  • Čitanje kodova na više elektronskih PCB-a odjednom
  • Čitanje kodova na različitim veličinama pneumatika
  • Poboljšanje produktivnosti poluautomatske opreme
  • Čitanje kodova na različitim visinama uz pomoć samo jednog čitača
  • Brži rad bez potrebe zaustavljanja zbog procesa čitanja kodova
  • Čitanje kodova na kutijama različitih visina

Autofokus 1D i 2D

Čitač kodova automatski optimizuje podešavanja, prilagođava položaj šifre i uslovi za rad se mogu jednostavno proveriti intuitivnim ugrađenim ekranom.
Montaža je manje ograničena performansama ili specifikacijama samog čitača kodova, čime se poboljšava fleksibilnost u dizajnu mašine za proizvodne linije. Uz pomoć opcije autofokusa, jedan čitač može registrovati kodove na objektima različitih visina.

Čitač kodova automatski eliminiše odsjaj, pa nema potrebe za podešavanjem ugla ili eksternim osvetljenjem tokom instalacije. Kada se kombinuje sa funkcijom autofokusa, montaža postaje veoma fleksibilna.

Ultra kompaktni 1D i 2D čitač kodova

Ova serija čitača nudi visoke performanse i brzo čitanje kodova u kompaktnom kućištu kako bi se izvršila laka integracija u postojeće sisteme. Postavke su jednostavne, pa će ih novi korisnici lako razumjeti.

Kompaktno kućište može se montirati u malim prostorima, što proširuje opseg aplikacija. Novi algoritmi obezbjeđuju najbolju sposobnost čitanja čak i kada je kôd teško čitljiv. Kompatibilnost sa različitim komunikacijskim protokolima.

Kompaktni 1D i 2D čitač kodova visokih performansi

Čitači ove grupe omogućuju pouzdano čitanje kodova čak i sa površina na kojima su slabo vidljivi kodovi, kao što su proizvodi od crne smole, metala, štampane ploče, ogrebane, neujednačene i krive površine.

  • Usvojen je novi algoritam za prepoznavanje i obradu kôda kako bi se omogućilo stabilno čitanje.
  • Jednostavno podešavanje u tri koraka.
  • Čitač kodova proverava kvalitet slike.
linx
SIC markingLogo rouge
ANSER-Logo-Horizontal-2022
zebra_technologies
novexx
eidos-logo-web
Wipotec-Ocs GmbH
atlanta-stretch