Anser termalni ink jet štampač X1

GTS Adriatic d.o.o. > Termalni ink jet štampači Anser > Anser termalni ink jet štampač X1
Ultimativni termalni ink jet printer visoke rezolucije – ANSER X1

X1 termalni ink jet štampač je konstruisan sa kvalitetom na umu kako bi vlasnicima preduzeća pružio istinski pouzdano rešenje za kodiranje bez održavanja. Dizajniran je da radi kao samostalni model na malim i srednjim proizvodnim linijama. Takođe se može lako integrisati kao deo zahteva za automatizaciju velikih razmera. Sa najboljim performansama i karakteristikama u klasi, ispunjava najviše zahteve za integraciju u proizvodne linije.

Uz ANSER NEXGen tehnologiju, X1 je sposoban da pokreće različite tehnologije glava štampača. Glave se lako menjaju, što krajnjem korisniku pruža veliki izbor boja za ispunjavanje njihovih zahteva  za štampom na razliitim podlogama.

Jednostavan, a moćan. X1, termalni inkjet štampač visoke rezolucije sa neuporedivom fleksibilnošću i najboljim performansama u klasi. Sposoban da podrži 2 proizvodne linije istovremeno, X1 ne samo da smanjuje potrošnju, već pruža najbolju pouzdanost i preciznost kodiranja u klasi radi povećanja efikasnosti proizvodnje.

Pouzdanost i stabilnost

Mehanički dizajn industrijskog kvaliteta, koji obezbeđuje stabilnost i pouzdanost kodiranja u radnom okruženju na visokim i niskim temperaturama. IP66, otporan na vlagu i prašinu.

Robustnost bez premca

Robusni kapacitivni ekran osetljiv na dodir sa brzim i preciznim odzivom, ali dovoljno jak da ostane neoštećen nakon slučajnih udara i sličnih nezgoda. Kompatibilan sa većinom medicinskih i industrijskih rukavica. Otporan na ogrebotine.

Kodiranje velike brzine i visoke rezolucije

Brzina štampanja od 300 m/min pri 60 DPI*, zadovoljavajući većinu zahteva za proizvodnju velike brzine. (zavisno od kertridža)

Mogućnost proširenja visine štampe od 2 inča

Štampana poruka od 2 inča u visokoj rezoluciji pomoću dvostrukih ANSER kertridža od 1 inča, predstavlja izuzetno pristupačnu alternativu za označavanje kutija.

Neprekidno kodiranje = bez troškova zastoja

Dizajn glave štampača omogućava krajnjim korisnicima da zamene kertridže bez intervencije u proizvodnji, postižući zaista nulte troškove zastoja.

Podrška za dvostruku proizvodnu liniju

Pogodan za proizvodne linije sa promenljivom brzinom.

linx
SIC markingLogo rouge
ANSER-Logo-Horizontal-2022
zebra_technologies
novexx
eidos-logo-web
Wipotec-Ocs GmbH
atlanta-stretch