SIC Marking E10 R serija

SIC Marking E10 R I53

E10 R I53 glava za obilježavanje je napravljena za besprekornu integraciju u automatske proizvodne linije. Njen kompaktan, lagan dizajn zahteva minimalno održavanje i potrošne materijale, a ne zaseban pneumatski sistem.

Jednostavan za upotrebu, ovaj integrisani sistem može označavati komponente različitih oblika i površinskih materijala i označiti bilo koji materijal uključujući plastiku i kaljeni čelik (do 62HRC). Pokreće ga elektromagnetna tehnologija što omogućava trajno obilježavanje dijelova različitih oblika i površina, bilo ravnih, konkavnih, konveksnih, kružnih, sirovih ili mašinski obrađenih. Unutrašnje komponente mašine su zaštićene čvrstim čeličnim kućištem, dok fleksibilni mehovi omogućavaju kontinuiranu industrijsku upotrebu. Kvalitet i tačnost smernica, široka tolerancija između igle i proizvoda kao i brzina i snaga integrisanog softvera čini I53 alat visokih performansi veoma jednostavnim za rad, čak i uz minimalnu obuku operatera.

 

Sic Marking E10 R I83

E10 R I83 je posebno konstruisan da se integriše u automatizovane proizvodne linije. Jednostavan za rad, automatski detektuje površinu za markiranje što omogućava brzo označavanje na komponentama različitih oblika, veličina i površinskih materijala.

Pored markiranja plastike i kaljenog čelika (do 62HRC), njegova jedinstvena elektromagnetna tehnologija ne zahteva poseban pneumatski sistem. I83 zahteva minimalno održavanje, bez potrošnih materijala. Njegove unutrašnje komponente su zaštićene debelim čeličnim ramom koji omogućava intenzivan industrijski rad, čak i u najsurovijim okruženjima.

Kabl se lako uklanja za brzu i jednostavnu zamjenu kada je potrebno. Jednostavan za korišćenje, uz minimalnu obuku. Rad bez napora poboljšan je kvalitetom i tačnošću i širokom tolerancijom između igle i proizvoda, čineći I83 besprekorno pouzdanom mašinom za markiranje.

 

SIC Marking E10 R I113D

Glava za obilježavanje E10 R I113D se lako integriše na automatizovane linije u industrijskim okruženjima. Njegova jednostavna upotreba omogućuje označavanje dijelova različitih oblika, površina i materijala. Brzo proizvodi oznaku (do 0,8 mm na standardnom čeliku) koristeći dot peen tehnologiju na svim vrstama materijala. Brzina i snaga integrisanog softvera čine ga sistemom visokih performansi.

 

SIC Marking E10 R I141

Integrisani sistem za označavanje I141 je kompaktna glava za markiranje, specijalno dizajnirana za besprekornu integraciju u automatizovane proizvodne linije i može se montirati u bilo kojoj poziciji (gore, dole, bočne strane). Njegov veliki prozor za označavanje i elektromagnetna tehnologija omogućavaju trajno, dubinsko obilježavanje različitih površinskih oblika i materijala (ravno, konkavno, konveksno, kružno, mašinski obrađeno, itd.).

I141 može označiti bilo koji materijal, od plastike do kaljenog čelika (do 62HRC). Unutrašnje komponente su zaštićene čeličnom kutijom, dok fleksibilni meh omogućava kontinuiranu upotrebu u radu.

Njegova upotreba ne zahteva potrošni materijal i održavanje je minimalno, takođe ne zahteva poseban pneumatski sistem. Kabl se skida radi brze i jednostavne zamene. Proces programiranja integrisanog softvera je lak za korištenje, čak i uz minimalnu obuku. Kvalitetan i precizan, sa širokom tolerancijom između igle i proizvoda, uz superiorne performanse integrisanog softvera I141 predstavlja visoko pouzdan alat za trajno obilježavanje.

linx
SIC markingLogo rouge
ANSER-Logo-Horizontal-2022
zebra_technologies
novexx
eidos-logo-web
Wipotec-Ocs GmbH
atlanta-stretch