Etiketirke

ALS 104/204/206/209/256 i novi ALS 272

Robusne etiketirke visokih performansi za ljepljenje dekorativnih, informativnih i brendiranih etiketa u zahtjevnim okruženjima u kontinuiranom radu, 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji. Integrisani dizajn sa malim otiscima čini ALS asortiman jednostavnim za instalaciju na novu ili postojeću proizvodnu liniju, bez obzira na to da li etiketa mora biti postavljena na vrhu, sa strane, oko ili na dnu Vašeg proizvoda.

Inteligentne karakteristike kao što su graničnici, pneumatski aplikatori, Ethernet, IP65 i još mnogo toga učiniće da ALS asortiman postane Vaš prvi izbor prilikom odabira sistema za apliciranje etiketa.

ALS 306/309

Modularni sistemi ALS 306 i 309, posebno su razvijani za najstrože uslove etiketiranja i okruženja. Izrađeni da izvode i podržavaju kontinuirano označavanje pomoću velikih naljepnica i brzih modula. Povećajte performanse produktivnosti i proizvodne linije pomoću etiketirki ALS 306 i ALS 309 visokih performansi.

Širok asortiman standardnih Novexx aplikatora obezbjeđuje preciznu primjenu etiketa na bilo koju specifičnu poziciju na Vašim proizvodima, kutijama ili paletama. Aplikatori se lako mogu priključiti na bilo koji model iz ALS 2xx / 30x serije etiketirki. Asortiman aplikatora obuhvata:

  • LA-TO (Touch-On)  za aplikaciju etiketa gore/dole/ispod za proizvode sa fiksnom i varijabilnom visinom. Modeli ALS 20x, ALS 256, ALS 306, ALX 92x i ALX 73x
  • LA-BO (Blow-On) za beskontaktno etiketiranje osjetljivih proizvoda. Modeli ALS 20x, ALS 256, ALS 306, ALX 73x i ALX 92x
  • LA-SO (Swing-On) za proizvode na pokretnoj traci. Etiketiranje od pojedinačnih predmeta do kutija sa većim brojem proizvoda.

Više o tipovima aplikatora možete pročitati ovdje.

linx
SIC markingLogo rouge
ANSER-Logo-Horizontal-2022
zebra_technologies
novexx
eidos-logo-web
Wipotec-Ocs GmbH
atlanta-stretch